2019. Augusztus 20. István, Bernát
   Eseménynaptár
2019 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
  • Nincs esemény!

  • Városkártya

    Tourinform


       Webkamera

    FehérVár magazin

    2GO Fehérvár

    Vörösmarty Rádió

    A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
    Innen letöltheted.


    360 Fehervar

    Látnivalók

    Tömegsport

    Sport  -  2017. 04. 02. 17:41 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
    Eredményesen szerepeltek a fehérvári indulók a Jégmadár Kupán
    A mostani hétvégén már harmadszor mérték össze tudásukat a műkorcsolya sportág szerelmesei a Jégmadár Kupán. A tornán a magyar utánpótlás teljes élmezőnye képviseltetette magát, de érkeztek nevezések Csehországból, az USA-ból, Horvátországból, Szlovákiából és Olaszországból is. A házigazda Székesfehérvári Jégmadár Műkorcsolya Egyesület sikeresen zárta a kétnapos viadalt.
    Sport  -  2017. 04. 01. 19:54
    Idegenben nem olyan hatékony a Videoton
    A tavaszi fordulókban tíz pontot szerző Videoton az ugyanígy teljesítő Paks vendége volt a háromhetes bajnoki szünetet követő folytatásban. Az első félidőben látszott, nagyon megszervezte védekezését a hazai csapat, a Vidi kapufáig jutott. A folytatásban egyre nagyobb volt a fehérvári mezőnyfölény, de gól nem született belőle, így idegenben egyelőre nem tud nyerni ebben az évben a Videoton, a Ferencváros után a Paks ellen is döntetlenre végzett.
    Sport  -  2017. 04. 01. 15:02 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
    Több százan vettek részt a MEFOB és ARAK-VADEX Kupán Székesfehérváron
    A futásnak, a természet szeretetének szentelték április első hétvégéjét a sportbarátok. Szombaton a Magyar Egyetemi-Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnokságon álltak rajthoz az indulók, melyet 2-án, vasárnap a II. ARAK-VADEX Kupa tájfutóverseny követ a fehérvárcsurgói Gaja-szurdokban. A sportprogramokon több száz futó vett részt.
    Sport  -  2017. 04. 01. 14:04
    Négy csapat versenyzett a nyugdíjas női sportvetélkedő döntőjében
    Nyugdíjas hölgyeknek szerveztek sportvetélkedőt szombaton. A nyolcfős csapatok részére létrehozott programnak az István Király Általános Iskola tornaterme adott otthont. A játékos vetélkedő keretében a legnépszerűbb versenysportok elemeiből és sorversenyekből összeállított feladatokat kellett megoldaniuk az örökifjú résztvevőknek.
    Sport  -  2017. 03. 31. 07:58
    Szellő-Barbár összecsapás Fehérváron a WBO nemzetközi címért
     A Felix Promotion április 22-én, Fehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzése egy igazi magyar presztízsküzdelem lesz. Szellő Imrét és Tóth Tamást aligha kell bemutatni a sportág honi rajongóinak; előbbi TOP amatőr ökölvívó volt, jelenleg a WBO világszervezet nemzetközi bajnoka, utóbbi pedig a cirkálósúly regnáló profi magyar bajnoka.
    Sport  -  2017. 03. 30. 15:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
    A Ciszterci győzött a Májer Lajos Diákolimpiai Foci Emléktornán
     Az idei évben is csendes megemlékezés vezette fel a III. Korcsoportos Labdarúgó Városi Diákolimpia döntőjét. Májer Lajos egykori játékostársai és barátai virágot helyeztek el a legendás 7-es sírjánál, majd ezt követően 5. és 6. osztályos tanulók mérték össze tudásukat a megyei döntőbe jutásért. A négycsapatos focitornát a Ciszterci Szent István Gimnázium együttese nyerte meg hibátlan mérleggel.
    Sport  -  2017. 03. 30. 07:43
    Szurkolói információk a Paks elleni szombati bajnoki mérkőzésre
    Újabb fontos mérkőzés vár a Videoton FC-re, az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paksi FC vendégeként lép pályára Henning Berg csapata április 1-jén, szombaton 18 órától. A Paksi Stadion és a vendégpénztárak 16 órakor nyitnak, érdemes a belépőket kedvezőbb áron elővételben, 1200 forintért megvásárolni online és a TEX partnereknél. A klub indít szurkolói buszt az összecsapásra.
    Sport  -  2017. 03. 29. 20:23
    Ötgólos hátrányból fordítva nyert az Alba Fehérvár KC
    Sikerült felállnia a váci, tizenhárom gólos sokk után az Alba Fehérvár KC-nak. Deli Rita együttese, ha nem is könnyen, de egy remek utolsó húsz percnek köszönhetően végül öt góllal verte a Kisvárdát.
    Alba Fehérvár KC – Kisvárda 28-23 (12-14)
    Sport  -  2017. 03. 28. 15:00
    III. korcsoportos Foci Diákolimpia Döntő Májer Lajos tiszteletére
    Szeptemberben lesz tizenkilenc éve annak, hogy távozott az élők sorából a Vidi-család egyik legragyogóbb csillaga, Májer Lajos. A Videoton FC UEFA-kupadöntős játékosának sírjánál csütörtökön 12.00 órakor megemlékezést tartanak. Ezt követően négy általános iskola fiataljai küzdenek meg az aranyéremért III. korcsoportos Diákolimpia Focidöntőben.
    Sport  -  2017. 03. 28. 12:07 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
    Idén is mindent megnyert az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata
    Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági együttese zsinórban másodszor hódította el mind a magyar bajnokság, mind pedig az EBJL (Erste Bank Juniors League) bajnoki címét. Kiss Dávid együttese mindkét évben söpréssel – azaz veretlenül – abszolválta a rájátszást. Kedden délelőtt a Városházán fogadták a duplázó bajnokokat.


    Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

    Köszöntő

    Ügyintézés

    Városüzemeltetés
    Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

    Hírlevél feliratkozás
    Az Ön e-mail címe:
    Kategóriák:
         Általános
         e-Önkormányzat
    Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
         naponta
         hetente
    Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
         hetente
         havonta

    Projektek
    rss