2024. Március 03. Kornélia, Kunigunda, Frigyes
   Eseménynaptár
2024 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 • Nincs esemény!

 • Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport  -  2017. 03. 23. 15:26
  A Tóvárosi diákjai jutottak a II. korcsoportos Foci Diákolimpia megyei döntőjébe
  Négy általános iskola csapata jutott be a II. korcsoportos Kispályás Labdarúgó Városi Diákolimpia csütörtöki döntőjébe. A kétszer 15 perces mérkőzéseket a Sóstói Stadionnal szemközti műfüves nagypályán játszották le. A négyes finálé élvezetes és izgalmas mérkőzéseket hozott, melyek végén a Tóvárosi Általános Iskola diákjai nyertek, így bejutottak a megyei döntőbe.
  Sport  -  2017. 03. 23. 10:16
  A bajnokság után az EBJL aranyérmét is elhódította az ifjúsági jégkorongcsapat
  A magyar bajnoki cím után az Erste Bank Juniors League aranyérmét is elhódította az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata. Kiss Dávid együttese az UTE ellen 4-2-re győzni tudott, így makulátlan mérleggel zárta az egyik fél három győzelméig tartó párharcot. Az elmúlt szezon után tehát újra összejött a duplázás az akadémia növendékeinek.
  Sport  -  2017. 03. 22. 15:20
  A Vasvári győzött a IV. korcsoportos Városi Kosárlabda Diákolimpia döntőben
  A IV. korcsoportos Kosárlabda Diákolimpia döntőjébe a Vasvári Pál Gimnázium és a Ciszterci Szent István Gimnázium csapata jutott be. Az Alba Regia Sportcsarnokban mindkét együttest népes szurkolótábor biztatta, helyenként a felnőtt meccseket idéző hangulatban és hangzavarban. Az eseményt Bogár Pál, az Alba Regia Építők hajdani nagyszerű játékosa, Európa-bajnok emlékének ajánlották.
  Sport  -  2017. 03. 22. 09:20
  Három érmet szereztek a fehérvári karatékák a berlini KWU Európa-bajnokságon
  Huszonnégy ország közel hatszáz versenyzője vett részt a hétvégén, Berlinben a KWU Utánpótlás Európa-bajnokságon. A huszonöt fős magyar küldöttségben ott fehérvári is ott volt. A Fehérvár Karate Akadémia sportolói három éremmel térhettek haza Németországból.
  Sport  -  2017. 03. 21. 17:07
  Bemutatkozott az önállóvá vált Fehérvár AV 19 SC menedzsmentje
  Bemutatkozott az új, önállóvá vált jégkorong klub a Fehérvár AV 19 SC menedzsmentje. Az elnöki teendőket Gál Péter Pál látja el. Szakmai alelnökként Fekti István, elnökségi tagként Palkovics Krisztián, menedzserként Szélig Viktor irányítja a klubot. „Gyönyörű örökséget veszünk át és viszünk tovább, amelyet Ocskay Gábor rakott le az elmúlt negyven évben” - hangsúlyozta Gál Péter Pál, majd hozzátette a cél az, hogy a stabil alapra új szintet építsenek a következő években.
  Sport  -  2017. 03. 21. 15:23
  Fehérváron tartotta közgyűlését a Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége
  A Sport- létesítmények Magyarországi Szövetsége évről-évre más településen tartja szakmai találkozóit. Kedden délután a fehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel adott otthont a szervezet éves közgyűlésének. A szakmai eseményen résztvevők a jövőbeli tervek egyeztetése mellett a város sport infrastruktúráját is megismerhették.
  Sport  -  2017. 03. 21. 13:14
  Huszonkét érmet úsztak össze a delfinesek Hódmezővásárhelyen
  A Szegedi Úszó Egylet rendezésében bonyolították Hódmezővásárhelyen a IX.TYR Kupa Nemzetközi Úszóversenyt. A versenyen már hagyományosan népes mezőny állt rajthoz, a harminchét csapat négyszázharmincnégy versenyzője összesen kétezertizenöt alkalommal rajtolt. A DELFIN SE ebben az évben is sikerrel szerepelt az utánpótlástól a felnőtt mezőnyig.
  Sport  -  2017. 03. 21. 13:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Szezon eleji sikerek a Főnix SE-nél - éremeső a fehérvári rocky csapatnál
   Arany-, ezüst-, illetve bronzérmekkel tért haza az idei versenyszezon első megmérettetéséről a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület. Az Óvár-Kupán debütált az új children páros, akik nagy meglepetést okoztak: harmadik helyen végeztek. Pihenésre azonban nincs idő, a csapatok már a következő fordulóra készülnek. A hétvégén az egyesület újjá alakult felnőtt formációja is ringbe száll Balatonfüreden.
  Sport  -  2017. 03. 21. 12:08
  Már a nagydöntőbe kerülés a tét az EYBL kosártornán
  Ismét rangos utánpótlás kosárlabda tornának lehet a házigazdája Fehérvár. Március 23-26. között az U15-ös és U17-es EYBL torna is lesz a Királyok Városában. A nemzetközi utánpótlás sporteseményen a két korcsoportban összesen tíz együttes fiataljai küzdenek a legjobb eredményért az MKOSZ és az Alba Regia Sportcsarnokban.  
  Sport  -  2017. 03. 21. 07:48
  XXIV. Marton Imre Asztalitenisz Emlékverseny a Hétvezérben
  1993 óta minden évben asztalitenisz tornával emlékeznek a sportág szerelmesei Marton Imrére, Fehérváron. Marton Imre nemcsak asztalitenisz edzőként dolgozott, de a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökeként is előmozdította a sport ügyét. Az egyesületek számára szervezett felnőtt és ifjúsági versenyen több küzdelmes meccset is játszottak a felek a hétvégén.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss