2022. Szeptember 26. Jusztina, Kozma, Damján
   Eseménynaptár
2022 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 • Nincs esemény!

 • Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  TŰZESETEK  -  2011. 12. 31.
  Konyhatűz a Jancsár utcában
   Ömlött a füst egy lakóház egyik konyhájából szombaton hajnalban Székesfehérváron. A Jancsár utcában a háromemeletes lakóház második emeltén egy konyha gyulladt ki. A tűzoltók kiérkezésére a lakásban alvó fiatal nőnek sikerült kimenekülnie, őt a mentők kivizsgálásra, füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A konyhában a tűzhely fölötti polc égett. A tűzoltók egy porral oltóval fékezték meg a lángokat. A tűzben a lakás füsttel telítődött, a falak kormozódtak.
  TŰZESETEK  -  2011. 12. 31.
  Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki Pákozdon
   Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken délután. Pákozdon, a Zalka Máté utcában egy körülbelül 4x10 méter alapterületű családi ház tetőszerkezete kapott lángra. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval, összesen 13 fővel siettek a helyszínre. A tűzben az épület lakhatatlanná vált.
  TŰZESETEK  -  2011. 12. 19.
  Adventi koszorú gyulladt ki - hogyan előzhetőek meg a hasonló tűzesetek?
    Vasárnap kora délután Székesfehérvárra, a Mancz János utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy panelépület lépcsőházában füstszagra figyeltek fel a lakók. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és az emelőkosaras járművel siettek a helyszínre. A felderítést követően derült ki, hogy egy harmadik emeleti lakás nappalijában az adventi koszorú gyulladt ki, amelyet az ott lakónak a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltania.
  TŰZESETEK  -  2011. 12. 09.
  Hajléktalanbódé égett Székesfehérváron
    Tűzesetről érkezett bejelentés csütörtökön kora délután a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. A Palotavárosi horgásztavak közelében, a Bakony utca mögötti fás, bokros területen egy hajléktalan által épített bódé gyulladt ki. A szálláskánt használt, fából és padlószőnyegből készült, körülbelül 4 négyzetméteres építmény a tűzben teljesen leégett. Személyi sérülés nem történt.
  TŰZESETEK  -  2011. 12. 08.
  Melléképület égett Soponyán
    Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön reggel. Soponyán, a Petőfi Sándor utcában, egy családi házhoz hozzáépített, körülbelül 5x10 méter alapterületű melléképület cserépfedésű tetőszerkezete égett, és a födém is beszakadt. A melléképület négy helyiségre volt osztva: nyárikonyha, kazánház, tároló és baromfiól. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz a családi házra és az ólra nem terjedt át, a melléképületben lévő csirkéket sikerült megmenteni a lángoktól. Az oltási munkálatok közben egy 11,5 kilogrammos PB-gázpalackot a tűzoltók hoztak ki a melléképületből. A tűzben a tetőszerkezet megsemmisült, a kazánház és a tároló kiégett. Személyi sérülés nem történt.
  TŰZESETEK  -  2011. 11. 28.
  Nádfedésű társasház borult lángba Velencén
  Nádfedésű társasház tetőszerkezete gyulladt ki vasárnap este Velencén. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval siettek a helyszínre. A tűzoltók kiérkezésekor a Nadapi utcában a körülbelül 10x20 méter alapterületű, tájjellegű, háromlakásos társasház nádfedésű tetőszerkezete és beépített tetőtere teljes terjedelmében égett. A tűz veszélyeztette a szomszédos, szintén nádtetős épület tetőszerkezetét, amelyet a  tűzoltók folyamatosan vízzel és habbal locsoltak.
  TŰZESETEK  -  2011. 11. 24.
  Családi ház gyulladt ki Velencén
    Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán este. Velencén, az Arany János utcában egy tetőtér-beépítéses családi ház gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval siettek a helyszínre, ahol a körülbelül 60 négyzetméteres családi ház fölszintje és tetőtere közötti födém izzott.
  TŰZESETEK  -  2011. 11. 22.
  Garázst veszélyeztetett a tűz Agárdon
   Tűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére kedden kora este. Agárdon, a Zrínyi Miklós utcában egy családi ház udvarán csaptak fel a lángok, a garázs mellett egy fatároló és egy disznóól, valamint a mellette lévő gumiabroncsok gyulladtak ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre.
  TŰZESETEK  -  2011. 11. 16.
  Leégett egy családi ház Vértesacsán
    Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora hajnalban. Vértesacsán a Mester utcában egy családi ház gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállító járművel siettek a helyszínre, ahol a körülbelül 6x10 méter alapterületű, könnyűszerkezetes épület a kiérkezésükkor teljes terjedelmében égett. A házban a tűz keletkezésekor egy személy tartózkodott, aki – az elmondása szerint – arra ébredt, hogy ég a mennyezet. A hölgynek sikerült időben kimenekülnie az épületből, személyi sérülés nem történt. A tűz oltása az utómunkálatokkal együtt több mint két órán át tartott. A tűzeset során a faszerkezetű ház teteje és belseje teljesen leégett.
  TŰZESETEK  -  2011. 11. 14.
  Családi ház gyulladt ki a Sárkeresztúri utcában
    Vasárnap éjszaka érkezett a bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, amely szerint Székesfehérváron egy családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében ég. A tűzoltók II-es fokozatban, három gépjárműfecskendővel, összesen 18 fővel vonultak a megadott címre. A jelzett helyen, a Sárkeresztúri utcában egy körülbelül 100 négyzetméter alapterületű családi ház tetőtere és tetőszerkezete lángokban állt. VIDEÓVAL!


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss