2019. Október 18. Lukács, Jusztusz
   Eseménynaptár
2019 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 • Nincs esemény!

 • Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Kultúra  -  2017. 03. 31. 10:33  -  www.szekesfehervar.hu
  Fejér Megyei Diáknapok 2017 - indul a kulturális seregszemle
    
  Három nap, harmincnyolc intézmény, hatszázhuszonhat produkció és alkotás, több mint ezer résztvevő – péntektől vasárnapig, a Fejér Megyei Diáknapokon a megye középiskolásai tizenegy művészeti kategóriában mérik össze tudásukat Székesfehérváron. A rangos eseménynek összesen 1229 résztvevője lesz: 1143 nevező diák és 14 közreműködő lesz jelen a háromnapos programon.
  A Diákszínpad kategória bemutatóival pénteken 10 órakor megkezdődtek a Fejér Megyei Diáknapok idei rendezvénysorozata Székesfehérváron. A megye középiskoláinak kulturális seregszemléje hét helyszínen, három napon át zajlik, a hivatalos megnyitó április elsején, szombaton 9 órakor lesz a Diáknapok központjául szolgáló Művészetek Háza park felőli bejáratánál.
   
  A több mint ezer résztvevőt Mészáros Attila alpolgármester, Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke és Juhász Zsófia, a Fejér Megyei Művelődési Központ igazgatója köszönti. A tizenegy művészeti kategória versenyei szombat estig tartanak, a nagyszabású eseménysorozat vasárnap 14 órakor a legjobb produkciókból összeállított gálaműsorral zárul a Vörösmarty Színházban. A rendezvény megtekintése a közönség számára ingyenes, a szervezők és a színpadra lépők várják a nézőtérre barátaikat, családtagjaikat és valamennyi érdeklődőt. A részletes program a www.diaknapok.hu honlapon olvasható.