2024. Április 18. Andrea, Ilma, Apolló, Aladár
   Eseménynaptár
2024 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 • Nincs esemény!

 • Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Közélet  -  2017. 03. 30. 13:03  -  www.szekesfehervar.hu
  Húséti adománygyűjtés az Öreghegyi Közösségi Házban
    
  Húsvéti adománygyűjtő akciót hirdettek az Öreghegyi Közösségi Házban április 3-a és április 7-e között. Lakossági felajánlásokat várnak, amit a Smart Grant Alapítványnak jutttatnak el. Kérnek mindenkit, aki megteheti, hogy háztartásában feleslegessé vált, de még használható tárgyak felajánlásával segítse a fehérvári rászoruló családok hétköznapjainak és Húsvétjának szebbé tételét.
  Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez az adománygyűjtés Húsvét előtt, mondta Östör Annamária. Kiemelte, hogy az öreghegyiek az elmúlt években is nagyon adakozóak voltak, és sok szép használati tárgyat, illetve élelmiszert gyűjtöttek össze a rászorulók részére, de a város szinte valamennyi részéről érkeztek felajánlások. Kovalcsik Katalin, a Smart Grant Alapítvány képviselője arról beszélt, hogy a városban több mint 300 családnak segítenek rendszeresen. Mint mondta a húsvéti gyűjtés sok rászorulónak segíthet: akár egy otthon megunt játék, akár egy régebbi háztartási eszköz, de a cukor és a liszt is fontos számukra, és minden adományért nagyon hálásak Kiemelte, hogy jövő héten a Magyar Élelmiszerbank Egyesület felajánlásának köszönhetően konzerveket fognak osztani családoknak.

  Az adománygyűjtésről Östör Annamária az Öreghegy önkormányzati képviselője, Kovalcsik Katalin, a Smart Grant Alapítvány képviselője, valamint Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója számolt be.
  Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója elmondta, hogy az Öreghegyi Közösségi Ház minden hétköznap reggel 8-től este 8-ig nyitva tart április 3-a és 7-e között. Telefonos egyeztetés alapján azonban ettől eltérő időpontban is lehetséges a különböző hasznos tárgyak átadása. Elmondta, hogy arra is lehetőség van, hogy a nagyobb tfelajánlásokat kisteherautójukkal szállítsák el az adakozóktól. A szervezők tartós élelmiszert, játékot, könyvet, ruhaneműt és működőképes háztartási eszközöket várnak. Az adakozással kapcsolatban továbi információ a 22/303-366-os telefonszámon kérhető.